Kesan Parut Jerawat & Jeragat Mula Hilang Seawal 7 Hari!

Baru 3 bulan amalkan Gummies Vit C, bukan kulit je jadi cantik, power mata pun turun.

FEEDBACK DARI PENGGUNA SELEPAS MENGGUNAKAN NURRIFA GUMMIES VIT C

Kulit Wajah Dijamin Lebih Cerah, Gebu, dan Flawless

Kulit Wajah Puan Lini semakin cerah tanpa bintik hitam selepas gunakan Nurrifa Gummies VitC

Kenapa Semakin Ramai Mula Hadapi Kedut & Jeragat Selepas Umur 30 Tahun?

Sebelum ini mesti anda ingat wajah berkedut ini adalah kerana faktor usia yang meningkat?

Tapi anda tak pelik ke kenapa ramai juga orang di luar sana yang baru umur 30an atau awal 40an juga mula hadapi masalah wajah tua sebelum usia ini? Adakah Anda juga perlahan ada kondisi wajah sama seperti berjerawat, jeragat, kulit kusam dan bintik-bintik hijam di sekitar wajah?

Ahhhhh… sudah. Kat mana silapnya? Padahal anda dah buat segala macam tips yang anda dapat daripada group facebook “Kekal Awet Muda”. Tapi rupanya bukan senang nak jaga raut wajah kan?

Ramai orang share tips nak jaga kesihatan kulit wajah tapi tak perasan setiap perubahan dan kesan dalam badan manusia berbeza.

Sebenarnya, ramai tak tahu pengaruh dalaman mainkan peranan penting sehingga memberikan kesan pada kesihatan kulit wajah anda.

Situasi seperti di bawah ini pernah dilalui oleh Puan Dilla sama seperti anda sekarang sebelum wajah mereka jadi lebih cantik, gebu , cerah & flawless.

Jeragat, jerawat & Bintik Hitam di wajah adalah tanda pertama sebelum Wajah Mula Berkedut dan Timbul Garis Halus.

Menurut kajian terbaru (2022) oleh pakar perubatan & saintis antarabangsa mengesahkan jeragat, jerawat & bintik berikan kesan yang UTAMA pada kesihatan wajah..

Ramai tak tahu, kesan timbul jeragat, jerawat & bintik hitam ini perlahan-perlahan merosakkan wajah. Lama kelamaan, dari minggu ke minggu bahkan selepas beberapa bulan, kulit kurang tegang, kendur dan mula berkedut.

Jadi Bagaimana Nak Kawal dan Pulihkan Kulit Wajah Yang Makin Kusam, Gelap & Berjeragat?

MUKA LEBIH CERAH, LEBIH GEBU & FLAWLESS SELEPAS GUNAKAN Nurrifa Gummies VitC

0
Pengguna

Wajah lebih putih cerah tanpa bintik hitam. Hanya amalkan 2 biji Gummies Vitamin C untuk dapatkan wajah sihat tanpa jerawat, jeragat dan bintik hitam.

Kami yakin anda pun ada keinginan yang sama kan?

Wajah lebih putih cerah tanpa bintik hitam. Hanya amalkan 2 biji Gummies Vitamin C untuk dapatkan wajah sihat tanpa jerawat, jeragat dan bintik hitam.

Kami yakin anda pun ada keinginan yang sama kan?

Nurrifa Gummies Vit C

Nurrifa Gummies Vit C adalah Pertama Di Malaysia Yang Diformulasikan Khas Mengikut Kajian Doktor Pakar Untuk Optimakan Penjagaan Kulit Wajah dari Jeragat, Jerawat, Bintik Hitam & Garis Halus.

Menggunakan Pure Vitamin C, L-Glutathione, Tremella & Arabic Gum sebagai bahan aktif utama yang membantu merawat & mencerah kulit wajah.

Dikaji dan disahkan keberkesanannya oleh 5 doktor pakar dari seluruh dunia dan setiap kajian telah direkodkan di dalam NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA)

Nurrifa Gummies VitC Diformulasikan khas  membantu menyembuhkan kulit wajah dari jerawat & jeragat. Nurrifa Gummies VitC ini juga terbukti berkesan bantu mencerah, menggebu dan berikan kesan cerah flawless pada kulit wajah tanpa kesan sampingan.

Nurrifa Gummies VitC Juga Diperkaya Dengan

Kami Tak Cakap Kosong, Ini Bukti Kajian Klinikal!

Nad Zainal pun pilih Nurrifa Gummies Vit C untuk tampil LEBIH CANTIK 😍

*Nurrifa Gummies VitC tidak mengandungi bahan terlarang. Semua bahan di dalam Nurrifa Gummies VitC adalah semulajadi dan selamat diamalkan.

Cara Penggunaan Nurrifa Gummies Vit C

Jangan Percaya Kami! Lihat Apa Kata Mereka

Kenapa WAJIB pilih Nurrifa Gummies Vit C?

60 Hari Jaminan Pulangan Wang

Tak perlu risau dan beli tanpa risiko. Kami sangat yakin bahawa Nurrifa Gummies VitC mampu membantu anda untuk pulihkan wajah serta beri kesan putih, cerah & flawless pada kulit wajah anda. Gunakan Nurrifa Gummies VitC setiap hari sehingga habis 1 botol dan lihat perubahan.

* Kami tahu anda pun dah penat mencari alternatif lain yang membazir masa, wang dan tenaga tetapi akhirnya dikecewakan.

Jangan cepat untuk terus risiko kan kulit wajah anda dengan suplimen ajaib diluar sana sedangkan Nurrifa Gummies VitC ini diformulasikan mengikut kajian perubatan antarabangsa yang diyakini dan berdasarkan sains.

Boleh Bayar Tunai Masa Barang Sampai (COD)

Order dulu, bayar pada posmen masa barang sampai. 100% selamat. Mudahkan? Anda juga boleh buat pembayaran terus secara online jika mahu.

Pilih Pakej Anda Dibawah

Jam
Minit
Saat

Dapatkan Sekarang!

Harga Promosi akan ditamatkan pada bila-bila masa sahaja.

Pakej Bidadari
( 3 BOTOL )

Harga Asal RM297

RM 180

Pakej Selebriti
( 2 BOTOL )

Harga Asal RM198

RM 130

Pakej Cantik
( 1 BOTOL )

Harga Asal RM99

RM 80

Soalan Lazim (FAQ)

Mudah sahaja, Amalkan 2 biji sehari waktu pagi atau bila-bila masa sahaja dengan konsisten.

1 botol ada 30 biji.

– Bergantung kepada masalah kulit individu. Namun, pengambilan 1 botol dengan konsisten dah nampak kesannya. Untuk kesan yang ketara disarankan konsisten 4 botol.

Tiada kerana bahan dalam Gummies VitC dari sumber buah-buahan dan natural.

Jarakkan dengan minuman berkafein, air kelapa dan produk detoks supaya tidak menggangu proses penyerapan Gummies VitC dalam badan.

– HALAL
– ⁠KKM MESTI
– ⁠LABTEST
– ⁠DIKILANGKAN GMP,HACCP

Ramai Dah Nampak Perubahan Selepas Amalkan Nurrifa Gummies VitC

100% Jaminan Pulangan Wang

Pulangan wang 100% jika produk yang anda dapat tidak original dan jika tidak sampai.

DISCLAIMER:

Keberkesanan produk ini bergantung kepada masalah kulit wajah. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap masalah kulit wajah. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna menggunakan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi.

Scroll to Top